Reactie bezoeker

Beste dominee,

Vanmorgen heb ik m.b.v. van mijn 8.40 m hoge fotomast een foto gemaakt van de openluchtdienst. Echt een schitterend gezicht dat zoveel mensen uit 10 kerken samen omhoog keken naar onze Here. Het is echt een wonder en ik ben er zeker van dat de Here er ook heel blij mee was. In het hogepriesterlijkgebed bidt Jezus meerdere keren om die eenheid. Bijgaande foto laat zien dat Zijn gebed wordt verhoord. Voorthuizen is een gezegend dorp en mag blij zijn met haar voorgangers.

Verdeeld over twee mailtjes stuur ik hierbij een viertal foto’s. Die zijn van een beter formaat dan degene die ik gisteren vanaf mijn i-Pad heb verstuurd. Stuurt u ze de hele wereld maar door, dan kan iedereen zien dat de mensen in Voorthuizen discipelen zijn van Jezus omdat men liefde heeft onder elkaar. Wat een getuigenis!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *