Zit je in de put of bij de Bron?

Korte aanmoediging van Peter Breure

Dat is een beetje de vraagrichting de openluchtdienst. De put is diep en donker, terwijl diezelfde put een bron kan zijn om water uit te putten. Zie je kansen of zie je gevaren in het leven? Soms overkomen je dingen en weet je er geen raad mee, overspoelt het water je of val je in een diepe put. Een volgend moment ervaar je de frisheid en levengevende kracht van het water uit de Bron.

We zoeken verbinding bij elkaar en als Jezus erbij is, worden wonden geheeld en gaat het dieper dan je had verwacht. Zit je in de put en moet je eruit gehaald worden? Of zit je bij de Bron, maar heb je nog niet van het water geproefd… welkom bij de openluchtdienst Voorthuizen.

 

Voorgangers: Arend-Wim Estié (Gereformeerde kerk) Peter Breure, (Ichthuskerkgemeente) en Jaap van Middendorp (De Open Hof).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *