Openluchtdienst 2018

Samen Bouwen,

We hadden prima weer. En alles verliep perfect.
Als organisatie, maar ook als Voorgangers zijn we dankbaar voor deze mooie dienst.
We hebben zo’n 2600 mensen mogen ontmoeten. Toch weer een kleine groei ten opzichte van voorgaande jaren. (er gingen zelfs geruchten over 3000 mensen, maar daar kwamen we echt niet aan)
We hebben, zoals een van de voorgangers opmerkte een heel bijzonder moment meegemaakt, toen allerlei mensen uit alle verschillende kerken naar voren liepen om hun steen bij te dragen aan het Samen Bouwen. We hebben gezongen en gebeden met elkaar. Kortom het was een prachtig feest ter ere van onze Heer!

Bedankt aan alle vrijwilligers, van logomaker tot opbouwer, van koffiezetter tot kinderwerker en creche oppas. Zonder jullie was het niet gelukt.
Bedankt aan u aanwezigen, hoe massaal was het zondag ook weer! En we hoorden van mensen die ook hadden willen komen maar die deze dag verhinderd waren.
Geen nood volgend jaar hebben we ons jubileumjaar. We gaan het dan echt groots aanpakken. We gaan in september alweer beginnen met de voorbereidingen. Vertel het rond aan iedereen die het horen wil. Kom massaal ook dan voor deze unieke dienst. Maar eerst gaan we even in de ruststand, nagenieten, vakantievieren.

Tot volgend jaar Deo Volente!

De openluchtdienstcommissie

Foto’s van de Openluchtdienst

De Opbouw

Creche en Kinderwerk

Iedereen gaat naar dezelfde plek

De dienst

Koffie na afloop

Afbreken en opruimen

Goed nieuws! De openluchtdienst gaat door!

De openluchtdienst van 24 juni gaat door. Het weer ziet er prima uit. Geen regen! Af en toe zon. U bent om 10.00 uur hartelijk welkom. Denkt u er wel om dat u gekleed bent op iets frissere temperaturen. We zitten met veel mensen samen: dat warmt op. Tip als u normaal moeite hebt om wamt te blijven: Neem eventueel een dekentje mee. Dan kunt u de dienst van begin tot eind meebeleven! En na afloop is er weer een warme bak koffie!
Houdt morgenochtend de berichten nog in de gaten. Mocht het weer net als vorig jaar omslaan dan melden we ons weer.
Tot morgen!

Openluchtdienst in het nieuws

In de media is er volop aandacht voor de openluchtdienst van komende zondag. Hier in de Barneveldsekrant, en in de Barneveld Vandaag :

Repetitie van de band

De band is druk met de voorbereidingen voor de openluchtdienst. Alvast een voorproefje. Voor het hele repertoire kom met ons meezingen en luisteren op zondag 24 juni. Om 10.00 uur, Oranjeterrein.

12 juni  gebedssamenkomst in de Kandelaar.

Bidden voor de openluchtdienst op 24 juni.
Tijd: Dinsdag 12 juni 19.30 uur – 20.30 uur
Locatie: De Kandelaar, De Ruijterlaan 4 te Voorthuizen. Welkom!

Bob de Bouwer

De openluchtdienst was er ook tijdens de Koningsdagoptocht. Voorgangers en organisatoren trokken gezamenlijk op en deelden bouwhelmpjes uit. Uiteraard met de uitnodiging om op 24 juni naar de openluchtdienst te komen. Want daar is iedereen welkom om mee te bouwen/ beleven.

Het nieuwe jaar is gestart !

We zijn eruit. De voorgangers hebben een thema gekozen. En de openluchtdienstorganisatie is daarmee aan de slag gegaan. Wij zijn erg enthousiast over het thema en de uitwerking in onze logo’s. Later meer toelichting over het thema. Nu alvast een voorproefje op ons nieuwe jaarthema en jaarlogo!! Zeer actueel in Voorthuizen. Maar ook belangrijk in Gods koninkrijk. Deel en like zoveel u/je kunt. We willen dit jaar zoveel mogelijk mensen laten meedoen (meebouwen) in de Openluchtdienst van 2018. Zien we u/jou op 24 juni? Welkom!

Samenbouwen

Openluchtdienst 2018

De eerstvolgende openluchtdienst is op 24 juni 2018