Reserveer plaatsen voor de OLD 2021

De openluchtdienst 2021 gaat zoals gemeld, nét even anders dan we gewend zijn. Zo ook de aantallen bezoekers die kunnen komen.

Helaas is er geen mogelijkheid om, zoals in de vorige editie, 3200 mensen te ontvangen. Daarom vragen we u om vooraf plaatsen te reserveren. Dat kan met onderstaande knop. U wordt dan doorgeleid naar onze registratiepagina, waar u uzelf en uw eventuele huishouden kunt registreren voor de dienst.

Let Op:

– uw reservering wordt gedaan via Eventbrite. Daar krijgt u straks ook een e-mail van, met uw plaatsbewijzen
– u kunt meerdere reserveringen doen voor meerdere huishoudens. Wilt u alstublieft per reservering niet meer dan 1 huishouden opgeven?
– u kunt uw plaatsbewijzen (registratietickets) uitprinten of digitaal meenemen. Bij de ingang van het terrein zullen deze worden gescand
– komt u er niet uit, laat het ons weten via info@openluchtdienstvoorhuizen.nl, dan proberen wij u te helpen
– mensen die meewerken bij bijvoorbeeld de opbouw of het afbreken van het terrein hoeven geen plaatsen te reserveren. Zij krijgen automatisch een plaats in de dienst

 

10 gedachten over “Reserveer plaatsen voor de OLD 2021”

   1. beste meneer en mevrouw Mulder,
    Kunt u de reservering doen via de link in bijgaand bericht, of door een emailtje te sturen aan info@openluchtdienstvoorthuizen.nl. Wij hebben namelijk vanwege de coronapandemie, meer gegevens van u nodig, namelijk uw telefoonnummer, die we niet via de website aan u willen vragen.

  1. Beste Ed,
   We gaan er naar kijken. Ik stuur het bericht door naar onze technicus. Hij zal u verder proberen te helpen.
   Als het alsnog gelukt is, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

   Vriendelijke groet,
   Werkgroep Openluchtdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *