Niet aanwezig? Kijk tóch mee

Al op vele manieren hebben we het aangekondigd. De Openluchtdienst kan niet door iedereen bijgewoond worden. Je zult maar klachten hebben die lijken op Corona. Je zult maar in de omstandigheid zijn, dat je je nu nog niet in die massale bijeenkomsten prettig voelt. Of je zult je maar hebben willen aanmelden en plaatsen reserveren en net achter het net gevist hebben, want de 1500 plaatsen zitten vol.

Toch wil je het niet missen!

Kun je dan helemaal niets meemaken van de 11e Openluchtdienst?

Kijk mee via videoverbinding

De dienst van 5 september wordt gestreamd. Uitgezonden, zodat u thuis mee kunt kijken en mee kunt doen. Klik hier om de dienst mee te maken. Dan kunt u ook dit jaar weer meedoen met de Openluchtdienst Voorthuizen. Oke, dan niet op het oranjeterrein; misschien niet helemaal in die sfeer van verbondenheid met alle kerken van Voorthuizen. Maar u bent wel in verbondenheid met de God die verbindt, ook door de technische middelen, die we daarvoor tot onze beschikking hebben. Kijkt u mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *