Collecte opbrengst 5 september 2021

Ainsi De L'eau Dans Le Désert Du Sahara, Le Maroc, L'Afrique Du Nord Banque D'Images Et Photos Libres De Droits. Image 44080113.Nog een keer kijken we terug. Nog een keer genieten we van de herinnering, dat we met wel 1500 mensen samen mochten zijn als kerken van Voorthuizen. Samen mochten zingen en luisteren naar het blijde nieuws dat er altijd uitzicht is bij Jezus. Dat er een uitweg is uit de Put naar de Bron. Naar de enige waar we echt leven kunnen verwachten.

Tijdens de dienst was er een collecte; een inzameling van gaven die we als bezoekers wilden afstaan. Voor de onkosten. Want zo’n dienst kost toch zomaar ruimt € 10.000,–. Maar ook voor een doel. We willen graag een lichtpunt zijn voor andere mensen in de wereld. Dat willen we dit jaar heel toepasselijk doen door het bijdragen in de bouw van een put in Afrika.

Met 1500 mensen (maar) waar we anders met zomaar 2500 mensen samen komen … Met een aantal honderden kijkers thuis. Zou dat wel lukken? Zouden we uit de onkosten kunnen komen? En dan ook nog geld hebben voor deze waterput?

We kunnen u met dankbaarheid meedelen, dat dat ruimschoots gehaald is! We haalden zoveel geld op, dat we naast het betalen van alle kosten, nog heel goed kunnen bijdragen aan een put. Misschien wel een hele put kunnen bekostigen! Om stil van te worden. Om dankbaar voor te zijn. Om blij te worden, dat we niet alleen onszelf maar juist ook de ander kunnen helpen. Onze God, bron van levend water, maakt het mogelijk om een tot zegen tot een bron van leven te kunnen zijn in een land waar schoon water toch altijd nog een luxe is. Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *