De liturgie voor de dienst

klik op liturgie voor de liturgie in pdf.

Vorig jaar was, door een technische storing, tijdens de dienst niet altijd goed mee te zingen vanaf de schermen. Dat was een kleine domper op de dienst. We hebben het nog willen oplossen, door acuut de liturgie op de website downloadbaar te maken. Maar dat kon de 4G niet aan. Die raakte overbelast, er waren ook zoveel mensen.
Daarom doen we het dit jaar anders, we hebben de liturgie alvast beschikbaar. Zo kan iedereen deze op een eigen gekozen tijdstip downloaden en eventueel digitaal opslaan of uitgeprint meenemen. Ook voor mensen, die het sowieso lastig vinden, om van schermen te lezen. Zij kunnen de liturgie ook geprint meenemen. We kunnen ook op deze wijze weer een bijdrage leveren aan het milieu, door niet voor iedereen een geprint exemplaar standaard op de stoelen te leggen.
De schermen zullen uiteraard weer de liedteksten projecteren. En we hebben er met de kennis van vorig jaar nog meer ons best voor gedaan, de teksten nu wel goed te kunnen laten projecteren. Dus een eigen liturgie meenemen naar de dienst is niet perse noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *